Σχετικά με μας

Καλώς ήλθατε στο www.xekourasi.gr, ο πιο εξειδικευμένος και πλούσιος ιστότοπος για στρώματα, κρεβάτια και χώροι ξεκούρασης του σπιτιού σας. Η πείρα και η εμπειρία μας καθώς και η πολυετή συνεργασία με τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές του χώρου, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές λύσεις για εσάς, και τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά.

 

Βρείτε περισσότερες από δέκα σειρές στρωμάτων από επώνυμους κατασκευαστές κατάλληλα για όλους τους τύπους σώματος και διαθέσιμα σε όλα τα μεγέθη.  Στρώματα από memory, latex, με ελατήρια ή χωρίς ελατήρια  κατασκευασμένα ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας, όπως προβλήματα μέσης ή αλλεργίες.  

 

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο τετραώροφο κατάστημα μας elementi interior που βρίσκεται επί της οδού Αλίμου 57στον Άλιμο, όπου θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων που προσφέρονται στο www.xekourasi.gr και σας επιτρέπει να τα δοκιμάσετε και παράλληλα να τα συγκρίνετε. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει πως να επιλέξετε το στρώμα που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ξεκούραστους ύπνους.

 

Για την κρεβατοκάμαρά σας θα βρείτε επίσης μια επιλογή από κρεβάτια. Σχέδια σύγχρονα, κλασικά ή μοντέρνα, ντυμένα με ύφασμα της επιλογής σας που θα δώσει μια πιο προσωπική πινελιά στο υπνοδωμάτιό σας.

 

Τέλος, ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία από καναπέδες και σαλόνια, καθώς και συμπληρωματικά έπιπλα για τον χώρο αυτόν.

 

Το κατάστημα διαθέτει χώρος στάθμευσης. Μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε είτε τηλεφωνικά στο 210-9966775.

Το xekourasi.gr  είναι μέλος του Oμίλου elementi interior   element-iinterior-logo-small.jpg