Κατηγορίες
Αναζήτηση
  • Τιμή
    € -

Σειρά Advance Υψηλή Ποιότητα

Σειρά Advance Υψηλή Ποιότητα

 

Φιλοσοφία σχεδιασμού ADVANCE

Αναζητώντας το στρώμα που θα μας αγκαλιάσει ιδανικά, ακολουθώντας τις φυσικές καμπύλες του σώματός μας, απευθυνόμαστε στη σειρά Advance: μια εξαιρετική και πλήρη σειρά για ανθρώπους που επενδύουν στον αναζωογονητικό ύπνο, καθώς:

 

  • Η εξαιρετική ορθοπεδική στήριξη επιτυγχάνεται από τα ανεξάρτητα ελατήρια Pocket, τα οποία προσφέρουν πολλαπλά σημεία στήριξης στο σώμα, αφού καθένα λειτουργεί ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα. Χάρη στα ελατήρια Pocket, οι κινήσεις του συντρόφου σας δεν μπορούν να διακόψουν τον ύπνο σας.
  • Η υπέροχη αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης προέρχεται από τα υψηλής ποιότητας ανατομικά αφρώδη υλικά, τα οποία αγκαλιάζουν μοναδικά τις καμπύλες σας. 
  • Η υγιεινή και η ασφάλεια επιτυγχάνονται τόσο από τις πρωτογενείς και πιστοποιημένες πρώτες ύλες, όσο και από τα ειδικά επιλεγμένα οικολογικά υφάσματα που επενδύουν τα στρώματα, τα οποία ενισχύονται από αντιμικροβιακή επεξεργασία. 
  • Οι ευεργετικές συνέπειες της αρωματοθεραπείας σάς αναζωογονούν όταν ξαπλώνετε στο κορυφαίο στρώμα της σειράς!  Η ειδική επεξεργασία του υφάσματος με αρώματα και αιθέρια έλαια προσφέρει ψυχική ηρεμία, ομορφιά κι ευεξία.

 

  •  

     

 
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Αισθανθείτε την αγκαλιά! Για βαθύ και χαλαρωτικό ύπνο το στρώμα Prestige 4G είναι η καλ..
445,35€ Χωρίς ΦΠΑ: 359,15€
  ια αίσθηση ξεκούρασης κάθε μέρα! Υπέροχος συνδυασμός πυρήνα ελατηρίων και υλι..
389,38€ Χωρίς ΦΠΑ: 314,02€
Ανατομικότητα για έναν πραγματικά ξεκούραστο ύπνο! Το στρώμα Glory 4G με τα πλούσια α..
285,04€ Χωρίς ΦΠΑ: 229,87€
Μοναδικό άγγιγμα! Η ξεκούραση και η άνεση στον ύπνο, χάρη στο συνδυασμό των ανεξάρτ..
244,42€ Χωρίς ΦΠΑ: 197,11€